Skifertak

City Taktekking har 66 års erfaring med skifertekking, restaurering av skifertak og også rehabilitering av gamle bygninger for offentlige og private kunder.

Et skifertak har både lang levetid og er vakkert, samtidig beskytter det mot vær og vind i mange generasjoner. Nyanseforskjellene i skiferen sørger for et fargespill som gjør taket til en vakker opplevelse.

Takskifer var mye brukt som materiale for taktekking fra første del av 1900 tallet og opp på 1960-tallet.

Nåtidens stigende fokus på solide materialer, arkitektur og estetikk gjør at flere vurderer skifertak. Selv om prisen er høyere enn de billigste alternativene er takskifer sannsynligvis allikevel ikke så dyrt når man tar utgangspunkt i regnestykket over tid.

Med skifer får du et tak som er estetisk og vakkert samtidig som det er lett å vedlikeholde. Sammenlignet med andre løsninger er det meget holdbart og har i tillegg høy resistens mot slitasje.

Les mer om takskifer her.

Rehabilitering av alle typer tak

City Taktekking legger hvert år om mange tusen kvadratmeter tak, og er en av Oslos største aktører innen rehabilitering av alle typer tak.

Som en av Oslo største blikkenslagerbedrifter, med 20 taktekkere og blikkenslagere med lang erfaring, kan du være trygg på at jobben blir utført profesjonelt og effektivt.

Nytt tak med skifer

Under kan du se noen av våre prosjekter. Dersom du vil se mer av arbeidet vi har utført for kunder i Oslo og omegn kan du klikke her.

skifertak Oslo nytt tak oslo taktekker-blikkenslager i Oslo

Ny og gammel skiferstein

Legging av skifertak på Urbygningen på Universitetet i Ås. Ny og gammel skiferstein.

skifertak Oslo nytt tak oslo taktekker-blikkenslager i Oslo

Skifertekking med gammel skifer

Lappskifer, Alta takskifer, omtekking med gammel skifer. Rehabilitering og omtekking av tak, bevaring av gammel skifer, blikkenslagerarbeide.

skifertak Oslo nytt tak oslo-taktekker-blikkenslager i Oslo

Nytt tak / Skifertak med Altaskifer

Tollbugaten. Tekking med ny Altaskifer. Båndtekking og beslag i sink.

Se flere prosjekter

Kontakt oss Prosjekter